redovan servis klime akcija banner

PDFŠtampanje

Midea MISSION klima inverter MSMBDU-24HRFN1-QRD0GW 24.000 btu

Nova serija Midea klima uređaja sa inverterom. U cilju maksimalne energetske efikasnosti, uređaji imaju minimalnu potrošnju u stand-by režimu (1W Stand-by), ekonomični (ECO) režim rada sa uštedom energije i do 60% u periodu od 8 sati, kao i Follow Me funkciju koja usaglašava temperaturu sa ambijentom u kojem se nalazi daljinski upravljač. U periodima dužeg odsustva iz objekta posebno korisna funkcija, 8°C grejanje, održava temperaturu od 8°C u prostoru i sprečava zamrzavanje instalacija.

87.900,00 din.
Opis
Nova serija Midea ERP (Energy Related Products) klima uređaja sa inverterom, razvijena je posle opsežnog istraživanja i povratnih informacija od strane korisnika širom sveta. U cilju maksimalne energetske efikasnosti, uređaji imaju minimalnu potrošnju u stand-by režimu (1W Stand-by), ekonomični (ECO) režim rada sa uštedom energije i do 60% u periodu od 8 sati, kao i Follow Me funkciju koja usaglašava temperaturu sa ambijentom u kojem se nalazi daljinski upravljač. U periodima dužeg odsustva iz objekta posebno korisna funkcija, 8°C grejanje, održava temperaturu od 8°C u prostoru i sprečava zamrzavanje instalacija.
 
Moderan i minimalistički, stilizovani dizajn unutrašnje jedinice zakrivljenih linija, skriva displej sa belim LED osvetljenjem koji komunicira sa inovativnim i intuitivnim daljinskim upravljačem, nazvanim Arktička lisica.
 
Uređaj se isporučuje Wi-Fi ready i omogućava naknadno dodavanje WiFi kontrolera za nadzor i kontrolu uređaja putem aplikacije na pametnom telefonu.
 
 Snaga  hlađenja: 24.000 BTU
Snaga grejanja: 24.000 BTU
Energetski razred: A++
Eko freon: R-410A
Funkcije: WiFi ready (priključak za WiFi kontroler)
Samočišćenje,
Turbo režim,
Sleep mod,
Funkcija "Ne uznemiravaj" (Do Not Disturb)
Funkcija sprečavanja hladnog izduvavanja u režimu grejanja,
Autorestart,
24 h tajmer uključenja i isključenja uređaja,
Detektor gubitka freona,
Samodijagnostika i automatska zaštita
Potrošnja (hlađenje): 2.500W 
Potrošnja (grejanje): 2.375W 
Protok vazduha (niska/sred./maks. brz. vent.): 670/865/1.055 m³/h
Zvučni pritisak: 23/33/40/47 dB(A)
Radni opseg, hlađenje: -15°C – +50ºC
Radni opseg, grejanje: -20°C – +30°C
Garancija: Garancija 2  godine

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

TOP
Servis Midea klima uređaja